2012. március 3., szombat

„SIVA MASSZÁZS”



Azaz 4 kezes szinkronmasszázs

Sikeres volt szinkronmasszázsunk "premierje" a KEHEY-ben. 
Vendégeink különböző korúak és neműek mind elégedetten távoztak, mi nagyon élveztük a közös munkát és valóban megtapasztaltuk mindannyian az összefogás erejét, a dupla figyelem, elfogadás, szeretet kisugárzását oda is és vissza is. 
Így már tudjuk, nem csak üres reklámszavak szerepelnek a hirdetésen.

Egyik kedves vendégünk masszázs közben ezt mondta: „olyanok vagytok, mint Siva”. Nagyon jól esett és mosolyogtunk rajta munka közben. Férjem javaslatára innen lett masszázsunknak „SIVA MASSZÁZS” az elnevezése.



 Eleinte hallani sem akartam róla, nem szeretnék semmiben sem  fellengzősé válni, sőt nem szeretném  magunkat semmilyen istenséghez sem hasonlítani és az indiai masszázshoz sincs köze a mi masszázsunknak. Később mégis elfogadtam férjem javaslatát, hiszen jó egy találó elnevezés, amiről mindenki tudhatja, miről van szó. Sőt még azt is reméljük, hogy olyan új élményt tudunk adni, ami igazán segíthet a továbblépésben, az igényesebb emberi létezésben, fejlődésben...



Annyiféle masszázzsal találkozhatunk, sokról nem tudunk semmit, csak a szakmabeliek ismerik igazán a különbségeket. Ez most csak a mi kettőnk masszázs lesz, hiszen a „koreográfiáját” együtt találtuk ki, sőt az adott masszázs csak a vendégé lesz aki kapja, hiszen mindig alakul és változik az adott helyzettől függően.

 Most, hogy ilyen remek nevet találtunk, reméljük, hogy még többen találnak ránk és gyarapodik azok száma akikkel közös élményünk lesz mindenki megelégedésére.


Mostantól minden második szombaton várjuk vendégeinket a KEHELY-ben (www.kell1hely.blogspot.com).   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése