2012. március 28., szerda

Újabb lehetőség




Páros szinkronmasszázs

Ezt a szolgáltatást tőlünk most a valós igény hozta létre.

Minden új masszázsnap elé kis izgalommal nézek, nagyobbal, ha új, ismeretlen vendégek érkeznek, vagy ha újabb ötletet próbálok ki.

A szombati 4 kezes szinkronmasszázs előtt azon gondolkoztam, hogy a páros szinkronmasszázst is meghirdethetnénk, hiszen kevésbé lenne összetett és nehéz feladat, mint a 4 kezes, ahol sokkal jobban kell egymásra is figyelnünk úgy, hogy a páciens legyen a központ…
A páros masszázsban viszont milyen szép lehet ha sikerül összehangolni a párt, egyszerre oldani a feszültséget, lazítani az izmokat, egység felé segíteni testet, lelket…



Este hívott is egy kedves vendégünk, hogy mégsem egyedül érkezne a masszázsra, meg tudnánk-e oldani, hogy még egy ágyat tegyünk be és kettőjüket egyszerre masszírozzuk.
Meg tudtuk oldani. A szokottnál jobban izgultam, különösen, mikor kiderült, hogy a párja most kapja élete első masszázsát (az ilyen alkalmak nekem mindig nagyon különösek és még több figyelmet és törődést követelnek részemről, hiszen az első „találkozás” nagyon fontos lehet, sok „kaput” kinyithat, de akár hosszú időre be is zárhat).



Számomra emlékezetesen sikerült az első páros szinkronmasszázs. Ha visszatérő vendégek maradnak a résztvevők, akkor bizonyára kellemesen sikeres volt számukra is, a masszázs után az arcuk ezt tükrözte számomra.

Köszönet a nyitottságért, a bizalomért!

Ezentúl páros szinkronmasszázsra is várjuk vendégeinket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése