2012. február 27., hétfő

"Vigyázz magadra!"



"Vigyázzon magára!"

 Észrevettem, hogy nagyon gyakran így búcsúzom el a vendégeimtől. Csak ösztönösen volt ez a búcsúzómondatom, de most-már tudom is, miért mondom ezt és komolyan is gondolom.

 Először is mi magunk tudunk legtöbbet tenni magunkért... ha egészségben és harmóniában létezünk a világban, akkor tudunk a legtöbbet adni másoknak, akkor lehetünk a legtökéletesebb részei az egésznek.

 Másodszor pedig masszázs után különösen fontos az óvatosság mindenben. Ha igazan jól sikerül a masszázs nem csak az izmok dolgozódnak alaposan át, hanem tudatosan ellazulva engedve és elfogadva a pozitív érzéseket nem csak a kevesebbet használt kapilláris erek és söntök nyílnak meg, de elrejtett, nem használt "energiacsatornák", "érzelmi utak" is...



 Sohasem "erőszakoskodom" masszázs közben, nem akarok se többet se kevesebbet, mint amit az adott helyzet, pillanat sugall. Sohasem ígérek fantasztikus élményt, gyógyulást, a fájdalmak hirtelen megszűnését...

 Remélem csupán, hogy jó közvetítő vagyok és azt kapja a vendég amire felkészült és szüksége van. Szüksége van a továbblépéshez, a könnyedebb hétköznapokhoz, a harmonikusabb létezéshez.

 Tanácsolom tehát, hogy bátran fogadd el a masszázs élményét (főleg, ha felébredt rá az igényed és fel is kerested a számodra szimpatikus masszőrt), sokat segíthet, de vigyázz magadra (Vigyázzon magára!). Igyál sok tiszta folyadékot, lehetőleg pihenj masszázs után és légy figyelmes és óvatos is, hogy arra illetéktelen, vagy érdemtelen ne férhessen a "nyitott érzelmi csatornákhoz", de arra is figyelj, hogy ne zárkózz be!

 Nekem pedig fontos az is, hogy meghálálják, megfizessék a jól végzett munkámat, hogy az egyensúly ne boruljon fel. :-)




1 megjegyzés: