2012. február 10., péntek

Szinkronmasszázsról a masszőr nézőpontjából

 Mivel keveset hallhattunk még róla, nézzük az én gondolataimat a szinkronmasszázsunkról!

Általánosságban a szinkronmasszázsnak két  változata lehetséges:
- a masszőrök külön-külön, de szinkronban, két, vagy esetleg több személyt masszíroznak meghatározott "koreográfia" alapján egy helyen, ez a fajta masszázs pároknak ajánlott leginkább;
- vagy a szinkronban mozgó, dolgozó masszőrök egy testet masszíroznak közösen összhangban, egymást és a pácienst figyelve, ezt nevezik 4 kezes szinkronmasszázsnak.



 Mi az utóbbit választottuk, hiszen azt tapasztaltuk, hogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni, a fogásaink hasonló erősségűek és jól ismerjük egymás szokásait, gyakorlatát. Elég egy pillantás, összenézés, és tudjuk, mit szeretne a másik, mire kell jobban figyelnünk.

 Nyilván szinkronmasszázs során kevésbé négyszemköztien intim a helyzet, de éppen ez az előnye, sőt a dupla fizikai élményen túl a kellemes harmónia átadása is létrejön.
 Dupla nehéz ez a feladat hiszen egymást nagyon kell figyelni, a megfelelő pillanatban átvenni és átadni a masszázs menetének a vezetését úgy, hogy mégis a páciens igényei legyenek az elsődlegesek.

Segít az összhangban a megfelelő zene, mi-több a kellemes és harmonizáló aromaterápia alkalmazása is.



 Nem csak azért bízunk szinkronmasszázsunk sikerében, mert különlegességként hathat, hiszen az ellenkezője is igaz lehet, mégpedig az, hogy még nagyobb idegenkedést válthat ki azokból akik elzárkóznak a masszázsterápiáktól. Fontosnak tartjuk az összefogást, a továbbgondolást magában a masszázsban is, bízunk és hiszünk mindezek erejében.


Mindketten nagy szeretettel várjuk a jelentkezőket. (Az áraink is igazán kedvezőek és nagyon kellemes a KeHely.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése