2012. július 25., szerda

Jurtában a masszázskuckóm




A jurta a nomád népek könnyen költöztethető otthona hosszú idő óta. Mi is otthonnak használjuk nyáron, olyan otthonnak, amelyben gyakorolhatjuk és bemutathatjuk hivatásunkat, szakmánkat.



Masszázskuckónak a jurta belső 1/3-át választottuk le szőttesekkel és nemezekkel. Így elég tágas és otthonos belső teret nyertünk.


Igyekeztünk a mai igényeknek megfelelően kialakítani, hogy kényelmes és barátságos legyen a vendégeimnek is és nekem is. A mobil masszázságy könnyen szállítható, kényelmes magasságú.
Nem feledkeztünk meg a fontos higiéniáról sem, a gyönyörű kézmosó sarok férjem és fazekas barátunk munkáját dicséri, így öröm minden alkalommal a kézmosás, fertőtlenítés.


Házi oltárunkat természetesen a férjem által nemezelt kép díszíti.


Békés, otthonos, természetes és szép munkahely ez nekem, amely a vendégeknek viszont különleges, nem mindennapi környezet a masszázshoz, amihez én mindig a legjobb tudásomat adom.   

2012. július 9., hétfő

Jurta masszázs




Nekem és a vendégeknek is igazán különleges élmény a jurtában a masszázs, valódi harmonikus, természetes közeg a fa és gyapjú ölelése, fent az ég, lent a föld.

A jurta belső egyharmada a lefüggönyözött masszázskuckóm. A kiállított nemez tárgyaink között a „mi világunkon keresztül” kicsit biztosan áthangolódhatnak vendégeink a saját mindennapjaikból kiszakadva.



Bent egy kellemes, teljesen kényelmes és otthonos masszázskuckó várja az érdeklődőket. Kevesen tudnak, akarnak ellenállni a csábításnak, hogy kipróbálják.

Nekem itt igazán könnyű szeretettel és figyelemmel fordulni vendégeink felé.