2012. április 23., hétfő

Nomád dögönyözők


Megfogalmaztuk lényegre törően és tömören, kepékkel színesítettük, remélve, hogy így valódi képet alkothat mindenki aki érdeklődést mutat iránta.


Varjuk a meghívásokat, reméljük, sok igazán jó helyre eljuthatunk vele és sok kellemes találkozásunk lesz!

2012. április 9., hétfő

Dögönyöző Jurta



Ősi mesterségeket művelő páros vagyunk, mindketten valamit vagy valakit gyúrunk. Én emberi testeket, izmokat masszírozok, igyekezvén oldani feszültségeket, fájdalmakat, hogy a testi-lelki egység és harmónia felé segítsem a pácienseket. Párom gyapjút simogat, gyúr, hogy harmonikus, erős egységgé ötvözze és szemet, lelket gyönyörködtető nemez tárgyak szülessenek.
Mind a művészeti, mind az emberi találkozásaink akkor eredményesek, ha a belső és így külső harmónia elérése felé, saját emberi fejlődésünkben tett pozitív lepések irányába vezet….


A jurta (nomád szállás) utaztatható, alkalmas közeg mesterségeink gyakorlásához, bemutatásához. Így el tudunk jutni táborokba, fesztiválokra, falunapokra, különféle alkalmakra, hogy színesítsük azokat, hogy olyan helyekre is eljuttassuk az általunk képviselt értékeket, ahova kevésbé tudnánk elérni máshogyan, ahol akár kellemes meglepetést is okozhatunk vele.


 A jurtában természetközeli helyzetben, mégis zárt helyen „simogató” nemez tárgyak közt találkozhatnak a masszázs élményével, míg a jurta „előterében” nemez kiállítás fogadja az érkezőket és nemez bemutató nemez oktatás folyhat.

Bízunk benne, hogy sok emlékezetes, kellemes, kölcsönös fejlődésre ösztönző találkozásban lesz részünk sok szép helyre eljutva.

Oroszi Emma                                           Balaskó Attila
okleveles gyógymasször                         nemezes iparművész
0670-6239343                                          0670-6239372.
www.pozitiverintes.blogspot.com            www.balasko.nemez.blogspot.com