2011. november 28., hétfő

Ajándékok

Mindenkinek, aki megtisztel bizalmával kicsi ajándékkal kedveskedem. Ki-ki belátása szerint fogadhatja, használhatja.



Aki az adventi időszakban vesz igénybe nálam masszázs szolgáltatást , vagy ajándék szolgáltatást vásárol, lehetősége van egy zsákocskából magának személyre szabott ajándékot húzni.

Itt a szeretteinknek ajándékozható kártyák láthatók.



Lehetőség van személyes bérletek vásárlására is, ami szintén kedves ajándék lehet.



Nagy szeretettel várok mindenkit az ünnepek előtti rohanásban, félkészülésben egy kis félfrissülésre, megújulásra, hogy jobban bírjuk az év végi hajrát!


Nagyon szép, kellemes gondokkal, várakozással teli adventi időszakot kívánok mindenkinek!

2011. november 18., péntek

Adventi ajándékok


Milyen legyen az én adventi félkészülésem....?


Közeledik az adventi felkészülés időszaka, ilyenkor a mindennapi teendők mellett már az ünnepi készülődésen és ajándékozáson is jár az eszünk.



 Törtem a fejem én is, hiszen adni  a legjobb, ki is találtam kicsi ajándékokat mindenkinek, aki az adventi időszakban szolgáltatást vesz igénybe nálam, vagy ajándék utalványt vásárol.



Egész adventben, tehát november 27- től december 23-ig. kicsi játék és "sors keze", vagy szerencse is lesz az én ajándékozásomban (persze rám jellemző módon és jelleggel), így személyes meglepetésre számíthat mindenki, aki ebben az időszakban megkeres.


Nagy szeretettel várok mindenkit az adventi időszakban is.

2011. november 14., hétfő

TEMPO egészségkártya elfogadó








Jó hír azoknak, akik ilyen módon rendelkeznek egészségük megőrzésére egy kerettel.
Mostantól én is egyszerűen elfogadhatok fizetésül az ide gyűjtött összegből.

Szeretettel várom azokat is, akik így szeretnének fizetni az általam nyújtott szolgáltatásért.


2011. november 7., hétfő

Fájdalmas?


"Az fáj, ugye?"
Legnagyobb meglepetésemre ez a leggyakoribb kérdés, mikor szóba kerül a nyirok masszázs. Nem is tudom, milyen tapasztalatok, vagy tudás, vagy éppen ezek hiánya miatt merülhet fel ez a kérdés.
Nem, nem szabad, hogy fájjon ez a kezelés, ha mégis, akkor nem jól végzi a masszőr, vagy az alany nincs olyan állapotban, hogy felelősséggel elvégezhető legyen rajta.
Tapasztalatom is az, hogy nem kell, hogy fájjon, mégis gyakran látható a változás már az első kezelés végén. Lehet, hogy hosszadalmasnak, nagy türelmet és odafigyelést igénylőnek tűnik, de én azt mondom, tartson inkább tovább, de az legyen valóban kellemes és hatásos.

Néhány fontos gondolat a "manuális lymphodrainage" kezelésről a tévhitek eloszlatása miatt és ismétlés képen is.: 
A nyirok-drainage a leglágyabb, leghatékonyabb masszázsfajta, amelynek gyökerei felfedezhetőek az ősi tradicionális thai-, polinez-, és sámánmasszázsokban.

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készséget és segíti a szövetekből történő salakanyag-kivalasztast. A nyirok-drainage javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elválasztását, segíti a sejtek és szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.
A NYIROK-DRAINAGE SOHASEM FÁJHAT; A KEZELÉS ALATT ÉS UTÁN IS KELLEMES ÉRZETET KELL KELTENIE! 
Ne engedjük, hogy nyirokmasszázs során fájdalmat okozzon a kezelő!




Azonnal jelezzük a fájdalmat, szakítsuk meg a kezelést, ha az kellemetlenné vált!

Én magam egyébként sem vagyok a fájdalmas masszázs kezelések híve. Azt gondolom, inkább legyen több alkalmas a kezelés, vagy tartson kicsit tovább, de a "kellemes fájdalom" küszöbét ne lepjük át. Szándékosan nem szívesen okozok fájdalmat senkinek, még ha tudom, utána esetleg jobb is lesz az állapota. Szeretnék a kellemesen elviselhető fájdalmak határain belül mozogni, de az azért ugye kell néha, hogy tudjon fájni egy kicsit és akkor utána nagyon fe is tud szabadulni...


 De nem a nyirok kezelés, az sohase fájhat!